Αρχική Σελίδα

Guangzhou Chuangyong Sports Equipment Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Εξοπλισμός παιδικών χαρών σχοινιών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εξοπλισμός παιδικών χαρών σχοινιών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Εάν ο ώμος σας μπορεί να φέρει εκατό χιλιόγραμμα, θα πετύχετε εκατό χιλιόγραμμα. Εάν ο ώμος σας μπορεί να αντέξει τα χιλιόγραμμα δέκα χιλιάδων, θα πετύχετε τα χιλιόγραμμα δέκα χιλιάδων. Σε μια λέξη, εκείνοι που μπορούν να αντέξουν τα βαριά φορτία είναι επιτυχείς άνθρωποι.

—— Κα Alla Pav

Εφ' όσον εργάζεστε σκληρά και εργάζεστε έξυπνα, μπορείτε να επιτύχετε σχεδόν όλα τα όνειρά σας στη ζωή.

—— Raissa dors

Μια λέξη   μόλις δεν μπορεί   να είναι προφορικό     ληφθε'ν     πίσω   ούτε   από   μια   ομάδα     τέσσερα άλογα  .  

—— Sonal Parnami

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η Co. αθλητικού εξοπλισμού Chuangyong Guangzhou, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2015, με τη βάση προϊόντων περισσότερων από 10000 τετραγωνικών μέτρων. Ο υπάλληλος είναι περίπου 100 μέλη. Πολλά θέματα, όπως εμείς είμαστε σε όλα τα είδη εξοπλισμού παιδικών χαρών. Όπως το τραμπολίνο, το άτακτο Castle, η σειρά μαθημάτων σχοινιών, κοίλωμα άμμου και ούτω καθεξής. Η επαγγελματική ομάδα στο εσωτερικό λούνα παρκ με την ολοκλήρωση του θεματικού πάρκου, του προγραμματισμού, του σχεδιασμού, της παραγωγής και της εγκατάστασης. Για να χτίσει τον πρώτης τάξεως προμηθευτή εμπορικών σημάτων για το λούνα παρκ.

  Ξεκινήστε την επιχείρηση από τη Co. αθλητικού εξοπλισμού Guangzhou Chuangyong, ΕΠΕ.

  Guangzhou Chuangyong Sports Equipment Co., Ltd.

 • OEM / ODM

   

  Η Co. αθλητικού εξοπλισμού Chuangyong Guangzhou, ΕΠΕ, έχει εργοστάσιό μας και δύο εμπορικά σήματα. Ένα από το εμπορικό σήμα επιχείρησής μας είναι ευτυχές μωρό, ο άλλος εμπορικός σήμα χοίρος Teddy. Είμαστε η κατασκευή σε όλα τα είδη εξοπλισμού παιδικών χαρών. Όπως το άτακτο Castle, το τραμπολίνο, η φωτογραφική διαφάνεια, η σειρά μαθημάτων σχοινιών, το ουράνιο τόξο που αναρριχείται στο δίκτυο και ούτω καθεξής. Έτσι με τον υψηλό - ποιότητα και η λογική τιμή, μπορούμε να κερδίσουμε τη αγορά εμπορίου. Βρίσκουμε το συνέταιρο και ο πράκτορας στο μέλλον, εάν θέλετε να ξέρετε περισσότερων για την επιχείρησή μας και το προϊόν μας, παρακαλώ όχι για να με έρθει σε επαφή με. 

  Αναμονή την απάντησή σας!!!

 • Ε & Α

  Guangzhou Chuangyong Sports Equipment Co., Ltd.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Chuangyong Sports Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Spuer Man

Τηλ.:: 86-18027101139

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)