Αρχική Σελίδα

Guangzhou Chuangyong Sports Equipment Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Guangzhou Chuangyong Sports Equipment Co., Ltd.

 

Η Co. αθλητικού εξοπλισμού Chuangyong Guangzhou, ΕΠΕ, (επίσης γνωστό ως Guangzhou Chuangyong) βρίσκεται στην περιοχή Panyu, πόλη Guangzhou, επαρχία Γκουαγκντόνγκ. Είναι ένας από τον καλύτερο προμηθευτή εξοπλισμού λούνα παρκ στην Κίνα. Είμαστε μια επαγγελματική κατασκευή εξειδικευμένη να παραγάγουμε τους εσωτερικούς ή υπαίθριους εξοπλισμούς ψυχαγωγίας, όπως η μαλακή παιδική χαρά, τραμπολίνο, σειρά μαθημάτων σχοινιών, κοίλωμα άμμου, λίμνη σφαιρών και ούτω καθεξής.

 

Με τη «ποιότητα πρώτα, ο πελάτης πρώτα», το προϊόν μας κερδίζει την εσωτερική και ξένη αγορά. Τα προϊόντα εξάγουν στη ξένη χώρα, όπως η Μαλαισία, τον Καναδά, Αυστραλία και ούτω καθεξής. Είναι όλο και περισσότερο δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Έχουμε μια ομάδα σχεδίου ταλέντου, ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής, ομάδα λειτουργίας, μετά από την ομάδα πωλήσεων, η οποία μπορεί να ικανοποιήσει τις κάθε απαιτήσεις σας. Συγχρόνως, παίρνουμε το ISO9001, πιστοποίηση δοκιμής CE, η οποία μπορεί να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων. Είναι η καλύτερη επιλογή που μας επιλέγετε.

 

Ελπίζω ότι μπορούμε να γίνουμε συνέταιρος στο κοντινό μέλλον. Εάν θέλετε να ξέρετε περισσότερων για τα προϊόντα μας και την επιχείρησή μας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με. Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας!!

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Ευτυχής χοίρος Teddy Baby&

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-2000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Main Product: Naughty Castle、Trampoline、 Climbing wall、Rope course、Slide and so on.

ιστορία της εταιρίας

Η Co. αθλητικού εξοπλισμού Chuangyong Guangzhou, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2015, σε όλα τα είδη εξοπλισμού παιδικών χαρών. Όπως το τραμπολίνο, το άτακτο Castle, η σειρά μαθημάτων σχοινιών, κοίλωμα άμμου και ούτω καθεξής. Η επαγγελματική ομάδα στο εσωτερικό λούνα παρκ με την ολοκλήρωση του θεματικού πάρκου, του προγραμματισμού, του σχεδιασμού, της παραγωγής και της εγκατάστασης. Για να χτίσει τον πρώτης τάξεως προμηθευτή εμπορικών σημάτων για το λούνα παρκ.

Ξεκινήστε την επιχείρηση από τη Co. αθλητικού εξοπλισμού Guangzhou Chuangyong, ΕΠΕ.

υπηρεσία της εταιρίας

Οι υπηρεσίες μας

 

1. Οδηγίες σχέδιο-εγκατάστασης CAD
Μόλις τοποθετήσετε τη διαταγή, μπορούμε ελεύθερα να προσφέρουμε το εγχειρίδιο εγκατάστασης πελατών. Και άλλος κατάλογος λεπτομέρειας για το προϊόν, όπως ο συστατικός κατάλογος, μπορούμε επίσης να το κάνουμε. Ακριβώς παρακαλώ μας ενημερώστε εκ των προτέρων.

2. Προσαρμοσμένο σχέδιο
Μπορούμε ελεύθερα να κάνουμε το διαφορετικές μέγεθος και τη δομή στο σχέδιο για να επιτύχουμε τη μέγιστη χρήση του διαστήματός σας. Και δεχόμαστε επίσης να παραγάγουμε τα ασυνήθιστα στοιχεία παιχνιδιού.

3. Ποιοτικός έλεγχος
Για να εξασφαλίσει δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για να ενοχλήσει τους πελάτες, συνεχίζουμε την επιθεώρηση αγαθών πριν από την αποστολή, και τη δομή συνελεύσεων εκ των προτέρων.

4. Υπηρεσίες μεταπωλήσεων
Επιμένουμε στην προσφορά του τοπ προϊόντος και της υπηρεσίας κατηγορίας.
Εάν οποιεσδήποτε ερωτήσεις αφορούσαν το προϊόν μας αισθανθείτε ελεύθερα για να μας έρθετε σε επαφή με.
Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η μεγαλύτερη ευτυχία μας.

 

5.Premium ποιότητα για την υψηλή αξιοπιστία
(1) τυποποιημένη παραγωγή
(2) ειδικευμένη διαχείριση
(3) αυστηρός ποιοτικός έλεγχος
(4) πιστοποιητικά: ISOI4001, ISOI8000, ISO9001

 

Ομάδα επιχείρησης